Klager dit barn over, at det ”hakker”, når Fortnite eller FIFA kører på sjette time? Så er dit barn en rigtig gamer – og det kan være en svær verden at finde rundt i som forælder.
For hvad gør man, når arvingen brokker sig over elektronik, man ikke har den fjerneste idé om, hvordan virker? Man kan selvfølgelig altid foreslå, at legen tages ud i den friske luft, men det har du sikkert prøvet før uden held.
En jungle af RAM og grafikkort
Måske er det en uundgåelig udvikling, at fællesskabet OGSÅ dyrkes i cyberspace. Det tyder på, at det er kommet for at blive. Det kan du som forælder ikke gøre meget ved, men du kan sørge for, at dit barn er klædt rigtigt på: Med en rigtig gamercomputer slipper du for at skulle tænke på om det ene spil efter det andet, kan installeres og spilles. RAM, grafikkort og andre lidt nørdede begreber kan du trygt stole på, at der er styr på, når du køber en gamercomputer. En gamercomputer er ofte stationær, og af den grund er de oftest også dyrere end en normal bærbar. Man kan se det som en investering, der let kan opgraderes med tiden.
En fornuftig investering
Langt størstedelen af gamercomputere er bygget op sådan, at du sagtens kan skifte enkelte komponenter, og på den måde kan du sikre dig, at computeren altid er up to date. Langt størstedelen af al elektronik falder hurtigt i værdi, og det er som udgangspunkt heller ikke en undtagelse med en gamercomputer. Forskellen ligger i hvor let og effektivt den kan opgraderes med det nyeste hardware og software. Hos Basisbank kan du hurtigt få et overblik over, hvilken løsning der er bedst for dig. Så kan junior lægge fodboldstøvlerne lidt på hylden i håbet om at blive det nye danske e-sportshåb.